Χορός στα Σύννεφα

Την ημέρα του γάμου κάθε ζευγάρι νιώθει πως . . .  πετάει στα σύννεφα.

Δημιουργούμε ένα σύννεφο καπνού κατά τη διάρκεια του πρώτου χορού σας, με την χρήση ξηρού πάγου. Καλύπτει την επιφάνεια στην οποία χορεύετε, δίνοντας την αίσθηση πως βρίσκεστε μέσα στα σύννεφα , χαρίζοντας “τροφή” στους καλεσμένους και κυρίως στον φωτογράφο σας για vintage φωτογραφίες.

Πυροτεχνήματα

Εναέρια Πυροτεχνήματα

Επιλέξτε το ειδικό εφέ των εναέριων πυροτεχνημάτων για να γιορτάσετε την αγαπημένη σας στιγμή. (εγκαίνια καταστημάτων, είσοδος ζευγαριού, κοπή γαμήλιας τούρτας, 1ος  χορός κλπ)

Διαλέξτε χρώματα και σχήματα στα πυροτεχνήματα που θέλετε να πλαισιώσουν τον ουρανό και την ατμόσφαιρα της δικής σας εκδήλωσης.

‘’Ζωγραφίστε’’ τον ουρανό …

 

Επίγεια Πυροτεχνήματα

Ενσωματώστε την τεχνική των επίγειων πυροτεχνημάτων (συντριβάνια εδάφους)στον εξωτερικό ή στον εσωτερικό χώρο όπου γίνεται η εκδήλωση και πυροδοτίστετα όποια στιγμή της βραδιάς θωρείται εσείς καταλληλότερη. Εμπιστευτείτε τις προτάσεις μας για να επιτύχετε το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε και έχετε ονειρευτεί! Μην το διστάσετε!

WEDDING TIP

Δημιουργείστε μία εντυπωσιακή έναρξη και λήξη της εκδήλωσης σας.
Πώς θα το πετύχετε αυτό;

Με τα θεαματικά μας πυροτεχνήματα.

Πως ξεκινάμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι! Το προσωπικό μας θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Έχουμε πρόσωπο!! Συναντηθείτε μαζί μας για τον καθορισμό ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω διαδικτυακής κλήσης. Βελτιώστε τις λεπτομέρειες και λάβετε μια τελική προσφορά.

Άρα το σχέδιο είναι υπέροχο, σας αρέσει, τι θα ακολουθήσει; Κλείστε την ημερομηνία και αφήστε το υπόλοιπο της προετοιμασίας σε εμάς! Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Ήρθε η ώρα! Η ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι όλα είναι τέλεια και όπως έχουν προγραμματιστεί. Να περάσετε τέλεια!