Το ταίρι του τέλειου πάρτι.

Θέλετε πραγματική ατμόσφαιρα πάρτι και δεν ξέρετε τι χρειάζεται;

Η λύση λέγεται φωτισμός πίστας

Φωτισμός Πίστας

Η υπέροχη μουσική συνδυάζεται με έναν καταπληκτικό φωτισμό, αυτός ο συνδυασμός δεν αποτυγχάνει ποτέ. Ας δημιουργήσουμε μια μαγική ατμόσφαιρα στην πίστα και μετατρέψτε την εκδήλωσή σας σε κάτι που όλοι θα θυμούνται.

Οι επαγγελματίες σχεδιαστές φωτισμού μας, θα συντονίσουν αρμονικά τα χρώματα με το στυλ του γάμου σας. Μαζί με τις κινούμενες κεφαλές οι οποίες σαρώνουν όλο το χώρο προσφέροντας λάμψη, κίνηση και συνδυασμό σχεδίων ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και ανεβάζουν την διάθεση των καλεσμένων σας… στην πίστα!!!

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Δέσμες φωτός που προεξέχουν από το δάπεδο προς τα πάνω, θα χρωματίσουν την ατμόσφαιρά και θα προσθέσουν μία εκλεπτυσμένη ζεστασιά στα υπόλοιπα σκοτεινά σημεία του χώρου της εκδήλωσης σας.

Η εφαρμογή των φωτιστικών λύσεων γίνεται και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους.

Εντυπωσιακό lighting show για την εκδήλωσή σας.

Διακοσμητικός Φωτισμός

Fairy Lights ή String Lights; Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό. Με τον διακοσμητικό φωτισμό το στυλ που θα αποκτήσει ο γάμος σας, η εκδήλωσή σας, θα είναι ρομαντικό αλλά και boho. Ο φωτισμός είναι διακριτικός και απαλός.

WEDDING TIP

Τα φώτα θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα στην προσέλευση των καλεσμένων σας, τη μουσική του δείπνου και φυσικά στην είσοδο και τον πρώτο χορό σας.

Ταιριάξτε τα φώτα με τη μουσική.

Πως ξεκινάμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι! Το προσωπικό μας θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Έχουμε πρόσωπο!! Συναντηθείτε μαζί μας για τον καθορισμό ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω διαδικτυακής κλήσης. Βελτιώστε τις λεπτομέρειες και λάβετε μια τελική προσφορά.

Άρα το σχέδιο είναι υπέροχο, σας αρέσει, τι θα ακολουθήσει; Κλείστε την ημερομηνία και αφήστε το υπόλοιπο της προετοιμασίας σε εμάς! Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Ήρθε η ώρα! Η ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι όλα είναι τέλεια και όπως έχουν προγραμματιστεί. Να περάσετε τέλεια!