Η Soundcolor Events ιδρύθηκε το 2008 από τον Γιάννη Ραχιώτη έχοντας έναυσμα την εμπειρία και την αγάπη για την ποιότητα της μουσικής και της ηχητικής κάλυψης, για κάθε είδους κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωσης.

Η ποιοτική επιλογή της μουσικής, του φωτισμού και των ειδικών εφέ μας έχουν καταξιώσει στο χώρο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας. Η αφοσίωση σε ό,τι αναλαμβάνουμε, η σημασία στη λεπτομέρεια και η πολύχρονη πείρα μας, αποτελούν την συνταγή για κάθε επιτυχημένη εκδήλωση.

Στην Soundcolor Events η παροχή πολλαπλών υπηρεσιών(dj, φωτισμός εκδηλώσεων, πυροτεχνήματα, ειδικά εφέ) από την ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού μας, απαρτιζόμενη από έμπειρους επαγγελματίες, εξασφάλισε την επιτυχία σε όλες μας τις εκδηλώσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Η Soundcolor Events δεν είναι η τυπική εταιρία εκδηλώσεων θεάματος!

Στόχος μας η δική σας ικανοποίηση! Η διαφήμισή μας …είστε εσείς!!! Ας πετύχουμε μαζί κάθε προσωπική στιγμή σας να μείνει αξέχαστη!

Dj Hercules
Dj George Skylourakis
Dj Stratis Es
Djohn_r

Πως ξεκινάμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι! Το προσωπικό μας θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Έχουμε πρόσωπο!! Συναντηθείτε μαζί μας για τον καθορισμό ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω διαδικτυακής κλήσης. Βελτιώστε τις λεπτομέρειες και λάβετε μια τελική προσφορά.

Άρα το σχέδιο είναι υπέροχο, σας αρέσει, τι θα ακολουθήσει; Κλείστε την ημερομηνία και αφήστε το υπόλοιπο της προετοιμασίας σε εμάς! Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Ήρθε η ώρα! Η ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι όλα είναι τέλεια και όπως έχουν προγραμματιστεί. Να περάσετε τέλεια!