Ο γάμος αποτελεί την επισφράγιση της αγάπης και την αφετηρία μίας νέας ζωής μαζί. Έχουμε τον κατάλληλο Dj για τον γάμο σας! 

Εσείς και εμείς, αφιερώνουμε χρόνο ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την σωστή μουσική για την διάρκεια του γαμήλιου πάρτι σας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας που θα διαρκέσουν για πάντα!

Γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός του γάμου μπορεί να είναι αγχωτικός και ίσως έχει κάποιες ερωτήσεις ή αλλαγές που μπορούν να προκύψουν σε όλο τον προγραμματισμό σας. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε εδώ για εσάς ανά πάσα στιγμή, από την πρώτη σας επαφή μαζί μας μέχρι και την ημέρα του γάμου σας.

Dj για Γάμο
-Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;

-Ναι!

…κάπως έτσι ξεκινούν όλα!

Γιατί να μας Επιλέξετε

Ο γάμος σας γίνεται μόνο μία φορά. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία .

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε το γάμο των ονείρων σας με ένα μόνο πράγμα στο μυαλό : την απόλαυση της ακρόασης και της τέλειας μουσικής επιλογής από τους έμπειρους DJs της Soundcolor Events.

Η Ομάδα μας

Και οι δύο θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα ένα φοβερό γάμο!

Μας εμπιστεύεστε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας .Όταν επιλέγετε τους DJs για τον γάμο σας, της Soundcolor Events,  ένα είναι σίγουρο:

  • γεμάτη η πίστα
  • οι καλεσμένοι σας με κουρασμένα πόδια από τον χορό
  • και φυσικά …χαρούμενα πρόσωπα!

Εάν μία εικόνα Αξίζει χίλιες λέξεις

 

 

WEDDING TIP

Η ομάδα της Soundcolor Event ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!!

 

Πως ξεκινάμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι! Το προσωπικό μας θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Έχουμε πρόσωπο!! Συναντηθείτε μαζί μας για τον καθορισμό ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω διαδικτυακής κλήσης. Βελτιώστε τις λεπτομέρειες και λάβετε μια τελική προσφορά.

Άρα το σχέδιο είναι υπέροχο, σας αρέσει, τι θα ακολουθήσει; Κλείστε την ημερομηνία και αφήστε το υπόλοιπο της προετοιμασίας σε εμάς! Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Ήρθε η ώρα! Η ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι όλα είναι τέλεια και όπως έχουν προγραμματιστεί. Να περάσετε τέλεια!